Fanfic blogok összegyűjtve

Sziasztok!
Ide összegyűjtöm azokat a fanfic blogokat, amik szerintem érdemesek arra, hogy mások is olvassák! :) Nézzetek be hozzájuk, ha megtetszett, kommentekkel/feliratkozásokkal segítsétek őket:)

                                        http://www.nenezzvisszaeldazeleted.blogspot.hu/

Az író állítása szerint sablonos történetet ír, amiben nagyon téved. Egy érdekes, vicces, néhány helyen durva, mégis, kiemelkedő blogot olvashatunk, ami Harry+Niall központú, és a srácok híresek a blogban. Fanni jelenleg érettségizik, így kevesebb időt tud fordítani erre a csodás blogra, amibe tényleg megéri beleolvasni. Jelenleg 43 olvasó van, de szerintem, megérdemli, hogy gyarapodjon ez a szám:) Nézzetek be hozzá ebben a nehéz időszakban, és öntsetek belé lelket a feliratkozással, kommenttel :)


Az Enemies c. blogot azoknak ajánlom, akik szeretik a durva történeteket. Jelenleg 54 feliratkozó van, viszont, megérdemli, hogy több legyen. Már fent volt 40+ rész, de az író elbizonytalanodott, és letörölte azokat, így most csak az ötödik résznél jár. Mindenesetre, szerintem megéri benézni, bár ha Harry nem tűnik fel hamarosan, én élve megnyúzom:)


                                 http://szerelem-vagy-gyerekkor.blogspot.hu/

Lilian egy átlagos lány, 14 éves, sosem volt sok barátja, mindössze három, de most, hogy elkezdte a gimnáziumot, mindegyikőjüket elveszítette. Szeretni a zenét, de a fiús dolgok is bejönnek neki. A gimiben sokan piszkálják, pedig csak be akar illeszkedni, de ez nem sikerül.. egy emberrel sem találja meg a közös hangot. Minden csínytevést a nyakába varrnak, és senki sem menti ki, egy nagyobb húzás után kicsapják a gimiből, nemsokkal később pedig rég nem látott apjától kap egy levelet. Lili nem akar eleget tenni apja kérésének, úgy gondolja, hogy ellene van a dolog, nem pedig érte. Vajon mi lehet a levélben? Mi lehet amitől ennyire fél? Vajon tényleg a javára szolgálna a dolog? Vajon rátalál valami új? Valami sokkal jobb?

Ha szereted az eseménydús, aranyos, igényes történeteket, Dellánál a helyed, nézz be hozzá! :)


                                                    http://harrystylesau.blogspot.hu/

Ha egy érdekes történetre vágysz, ami garantáltan az egyik legeredetibb, amiről valaha hallottál, akkor az Our Little Secret c. blogon a helyen. Egy párválasztó, és Harry fanfic, ami érdekesen megvan írva, kidolgozva. Én csak ajánlani tudom, akkor is, ha nem olvastad a könyvet, mert a lány baromi tehetséges, csodás stílusa van, hidd el, nem bánod meg, ha benézel! :)


                                  http://everythingididntsay-harrystyles.blogspot.hu/

Ha rámegyünk a blogra, egyből a csodás design tűnik fel nekünk. Az író gondosan kidolgozta azt a 16 fejezetet, ami jelenleg van, és itt is csak azt tudom mondani, mint a többi blognál: nézzetek be, nem fogjátok megbánni! :)

Megane Lewis vagyok, 17 éves. Barátaim nincsenek. A családomat nem érdeklem igazán. Édesanyám meghalt, édesapám azóta depressziós. Testvérem nincs, viszont van egy kutyám, Bobby, aki mindig mellettem volt. Hogy voltam-e már szerelmes? Ki nem volt még az? Sőt, barátom is volt, akivel sajnos szörnyű dolog történt. De akkor mi értelme az életemnek? Úgy érzem semmi... De egy nap minden megváltozik. Egy fiú mindent felforgat. Egy fiú, aki összezavar. Egy fiú, aki megváltoztat mindent - engem és az életemet is. Lehet, hogy rám talál a boldogság? Csalódás, könnyek, szerelem, álmok. Tarts velem, hogy megismerd Megane életét./Ha szeretnél felkerülni a folyamatosan bővülő listára, írj egy kommentet, linkeld a blogod, én belenézek, és ha úgy érzem, felkerülsz a listára/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése